5000 kroner fattigere

Jeg gir dere..

…pensumet mitt. Nei… ikke alt jeg har vært igjennom på tre år. Dette er det jeg skal drive med tiden fremover.

Og ja, det er en normal badevekt fra Ikea som ligger helt nederst her. Det burde gi et lite bilde av hvor store disse bøkene er. Monsteret som ligger på bunnen er 8,5 cm i tykkelse. Jeg bare nevner det.

Egentlig burde vel tittelen på dette innlegget vært «6000 kroner fattigere», men boka «Pathologic Basis of Veterinary Disease» kjøpte jeg tidligere da jeg hadde allmenn sykdomslære. Uansett, masse penger. Ugh. Og det verste med det hele… dette er ikke alle jeg trenger engang. Fortsatt gjenstår boka om sau, to bøker om hest (mulig jeg bare tar en av dem dog..), katteboka, en annen laboratoriebok for smådyr (nøyer meg med nummer to nedenfra foreløpig tror jeg), noe helsearbeidsskit, flere kubøker, obstetrikk… lista bare fortsetter og fortsetter.

Men sjekk titlene da! Jeg gru-gleder meg til å begynne på dem! Gruer meg fordi jeg ikke heeelt vet hvor jeg skal begynne hen (og jeg får litt småangst), men gleder meg fordi de inneholder masse informasjon om ting jeg (forhåpentligvis) vil finne interessant. Dette blir et bra år. Jeg er optimistisk. Endelig skal jeg begynne å bruke det jeg tidligere har dyttet inn i hjernen (hvor jeg håper det fortsatt ligger).

Dere sitter kanskje og lurer på hva greia med badevekten var..?

Vurderer å skaffe meg et skap på skolen i år hvis jeg har tenkt å sitte der og lese.

Reklamer

4 thoughts on “5000 kroner fattigere

 1. Jeg synes alltid det er bra at de er tunge og store hvis de er dyre – føles som om jeg hvertfall har fått noe for pengene. Kompendier for hundrevis av kroner derimot, det HATER jeg! Jeg har ingen pensumbøker ennå, fordi jeg ikke har noen fag ennå, fordi jeg er i feil land. STRESS!

  • Jeg kunne ikke vært mer enig! Heldigvis er det lite kompendiekjøp hos oss (vi får som regel dokumentet også må vi kopiere opp selv, og da blir det ikke så dyrt), men jeg har et par «pensumbøker» – jeg vil vel heller kalle dem hefter.. – som kostet mange hundre kroner.

   Heh, du får da tidsnok pensumbøker. Men du har fått pensumliste eller?

  • Oh yes. Det skal nevnes at «Small Animal Internal Medicine», «Small Animal Surgery» og «Veterinary Medicine» er oppslagsbøker og at det ikke er meningen at vi skal lese dem fra perm til perm. «Veterinary Medicine» er også for produksjonsdyr og hest, noe som interesserer meg et par hakk mindre enn smådyr.
   Og, i patologiboka (den øverste) har jeg allerede vært igjennom de første 300 sidene, så… godt i gang! Hehehe :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s