Rhett&Link Mythical Shoe

Duoen Rhett&Link (som jeg har nevnt tidligere i innleggene T-shirt War 1 og 2) har ved hjelp av sine følgere og Tweak kommet med The Mythical Shoe. En liten forklaring; på samme måte som Vlogbrothers kaller sine følgere «nerdfighters» er R&L’s følgere «mythical beasts», så derav navnet «mythical shoe».

Ah, jeg digger skoene! Og har selvfølgelig lyst på et par! De er jo ikke svindyre heller.. «bare» $61,20 som ifølge DnB NOR sin valutakalkulator er 371,12 NOK. Ikke dårlig, ikke dårlig. Men, og det er et stort ‘men’, her i fantastiske Norge har vi jo en tollgrense på 200 kroner. Dere ser problemet? Jepp, så hvis jeg virkelig går til innkjøp av et par må jeg belage meg på avgifter i hue og ræva, og da blir jo skoene fort enda litt dyrere. Drit.

Dessuten er det jo vrient med tanke på skostørrelse, og det faktum at svært få sko funker for føttene mine (selv om jeg er optimistisk siden de ser veldig Converse-aktige ut, og Converse funker!). Jeg innser også at det å bestemme seg for farge vil bli et problem. De blå er definitivt kulest (og R&L’s farger), men jeg har så å si ingenting av klær som vil passe sammen med disse. Derfor vil sorte være best, men igjen, de er ikke like stilige.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s