Flink!

Malene har vært flink student i dag.

Jeg sliter litt med motivasjonen for å lese pensum for tiden, det kan ha noe med det fine vårværet å gjøre, så det at jeg faktisk har fått gjort noe fornuftig i dag som ikke innebar lesing er for meg imponerende. Lenge har jeg utsatt det. Lenge, lenge, leeeenge. Renskrive notater. Det er like kjedelig som det høres ut. Tro meg. Men det måtte gjøres, for notatene jeg har på bakterier som gir matforgiftning er fra multiple choice-testen, og som vi alle vet; det er forskjell på MC-notater og skriftlig eksamen-notater.

Det er også imponerende at jeg har klart (vel, snart i mål, bare en bakterie igjen) å få det til i løpet av bare en dag. Og jeg kommer til å føle meg så mye bedre nå som jeg kan krysse dette av lista! Bare..at jeg..må skrive mer notater..hysj!

Det er også innlegg nummer 200, men har ikke noe jubelinnlegg å komme med. Derimot kan jeg fortelle at jeg endelig har somlet meg til å registrere bloggen min på Blogurat. Se der var linken på plass også gitt, som jeg ble bedt om.
Stupid thing..

Nei, tilbake til Staphylococcus aureus med seg!

Reklamer

One thought on “Flink!

  1. Det som er litt kult med at den plutselig ble "1 lesere" er at jeg vet at det er meg ;) Den ser ikke spesielt imponerende ut i starten, gitt. Men det kommer seg etterhvert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s