Pakker til besvær

Ut av ren nysgjerrighet ville jeg, etter å ha funnet ut at det er DHL og ikke UPS som skal levere de siste tre pakkene mine, sjekke og teste sporingsnummeret for å se hvor langt pakkene hadde kommet på reisen. Dette til tross for at jeg burde være en time inn i drømmeland. Men det var da enda godt jeg sjekket det, for det viser seg at de tre siste pakkene mine var forsøkt levert til meg fredagen som var. Litt merkelig er det da at jeg ikke har fått eller sett noe til noen «vi har vært her»-lapp.

Så fort jeg står opp i morgen ringer jeg dem, og forhåpentligvis vil det være mulig for meg å endre leveringsadresse såpass tidlig. Håper inderlig det. For det hadde vært ypperlig om jeg kunne fått de resterende pakkene på jobb i morgen, i stedet for å måtte gå igjennom et nytt UPS-mas.
Det er jo ingen tvil om at de sikkert vil prøve igjen i morgen. Og like sikkert er det faktum at jeg er på jobb fra ni til fem. Håper bare jeg rekker dem før mr. sjåfør har stukket av.

Men, skulle jeg ikke gjøre det er det ikke verdens undergang. Da får jeg bare belage meg på enda en «fange i egen leilighet»-dag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s