Mye rart med sukker på – en oppsamlingspost

Er visst noen dager siden jeg skrev et innlegg her på bloggen min, og jeg tilgir meg selv med tanke på hvor mange baller jeg har hatt i luften de siste ukene. Det hele begynte da jeg fikk denne beskjeden om at badet mitt skulle rives opp, og at jeg måtte flytte ut. Dette kom da midt oppi eksamenslesinga mi, og hvor fantastisk er det ikke å pugge hypersensitivitetsreaksjoner samtidig som man lurer på hvor man skal gjøre av seg? Ikke veldig fantastisk. Én uke gikk bort med bekymringer, worst case-scenarioer, angst, depping, og regelrett surmuling. Heldigvis (heldigvis!) hadde jeg allerede gjort en god jobb med forberedelsene til eksamen, og hadde råd til å ta meg «lesefri» den uken.

Den store sjokkdagen var da jeg fikk bekreftet fra huseier at jeg ikke kunne bo i leiligheten. At jeg måtte ut. Og det innen 1-2 uker. Da bar det avgårde til Bjølsen studenby i full fart etter en kjapp og uoversiktlig sjekk av bussruter og -tider, bare for å finne ut av at resepsjonen var flyttet til SiOsenteret på Blindern (hvor jeg var da jeg fikk beskjeden). Så da var det bare å rase tilbake igjen i håp om at den ene ledige hybelen fortsatt var tilgjengelig når jeg kom fram. Det var den. Gudskjelov!

Det ordnet seg, hybelen ble min, og nå gjaldt det å lese til eksamen samtidig som man måtte begynne å planlegge flytting. Lettere sagt enn gjort. Men eksamen gikk overraskende bra. Mye bedre enn jeg hadde fryktet, og jeg er rimelig sikker på at jeg står. Hva karakteren blir gjenstår å se, men jeg blir misfornøyd om jeg ikke får en C i det minste (selv om det helst er B eller A jeg vil ha.. men en C kan jeg leve med).

Første flyttelass ble gjort for to dager siden, og resten flyttes på skjærtorsdag. Og her kommer den morsomme delen. Hybelen jeg har fått inkluderer deling av kjøkken og bad med én person, og denne personen virker ikke så ryddig av seg. Så… jeg har allerede søkt om intern overflytting til en ettroms (fortsatt på Bjølsen), og det er i skrivende stund to ledige ettroms’er på Bjølsen. Så.. kanskje er muligheten for å flytte (igjen) med en gang ganske stor. Man må jo nesten bare se humoren i det her. Jeg har ikke en gang kommet meg inn i den nye hybelen før jeg nærmest flytter inn i en ny.. Jeg gjør jo ikke annet enn å flytte. Men får jeg denne ettroms’en, så flytter jeg ikke på meg igjen før 2013!

Krysser fingrene for at det blir en ettroms på meg, selv om tanken på ny bærerunde ikke frister veldig. Men det positive denne gangen er jo at det er på samme område. I verste fall må jeg bære tingene til motsatt ende av studentbyen, og det er jo ikke sååå ille.

Gleder meg til å få roet meg ned.

Reklamer
Posted in SiO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s