Gimp – min nye PhotoShop..?

Jeg har lastet ned Gimp. Visstnok er dette et program som skal dempe abstinensene jeg får av å ikke ha PhotoShop på Mac’en min. Det er gratis, og kommer tydeligvis uten forpliktelser om å laste ned andre programmer eller reklameskitt i tillegg. Bare det er jo nok til å få enhver til å juble.

Men jeg vet ikke om jeg liker det. Ikke at jeg har eksperimentert så innmari mye ennå.. Kanskje er det fordi det er år og dag siden jeg sist åpnet PhotoShop på min «eldgamle» PC som ikke lenger klarer seg uten strømledningen sin, og at jeg generelt har glemt dette med fotoredigering. Kanskje er det også fordi visse hurtigtaster ligger lagret i fingrene mine. Hurtigtaster som ikke gir samme respons i Gimp. Men det er nok bare en vanesak. En annen ting som er en vanesak er å bli kjent med Gimp. Jeg føler meg som..jeg vet ikke..det føles som om jeg kjører i blinde. Og alt er bare kaos. Rot. Uoversiktlig.

Så… er det noen som har noe erfaring med Gimp? Eller som vet om en gratis nedlastning av PhotoShop til Mac? Jeg bryr meg ikke om det er en gammel versjon. Jeg vil bare ha PhotoShop – tror jeg.. i hvertfall nå.. før jeg blir kjent med Gimp..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s