NSB-hat!

Jeg er nok ikke alene når jeg sier at jeg hater NSB. I hvertfall i dag.
Greit, jeg vet det er snøfall og alt det der, men det gjør meg ikke noe mindre irritert. Det begynte jo selvfølgelig på fredag (den 13. ja..) da jeg skulle ta 15:45-toget til Sandefjord. I håp om å faktisk få sitteplass, bestemte jeg meg for å dra ned til Oslo S og hoppe på toget der. Greit, planen funket, til tross for at jeg holdt på å drukne i folk på stasjonen som verken visste opp eller ned, og som kikket på billettautomatene som om de skulle være noe aliens hadde konstruert.

Toget gikk til Nationaltheatret, og etter det var det bare nedoverbakke. Vi fikk beskjed om at det var feil på sporveksleren på Skøyen stasjon. Jaja. Litt forsinkelse gjorde vel ingenting. Jeg hadde jo ikke akkurat dårlig tid.

40 minutter brukte vi på å komme oss ut av Oslo. Her var det køkjøring – med tog.
Og på grunn av at vi da var ute av togruten vår ble vi nedprioritert og måtte vente på vår tur ved nesten hver eneste stasjon. Det hele endte med en times forsinkelse.

Så var det i dag da! Vi kom så langt som til Tønsberg før toget stod bom stille. Tekniske problemer med togsettet. Okaj. Lyset gikk av, lyset kom på, lyset gikk av, og mannen på høytaleren sa at de prøver å finne ut av feilen. Lyset gikk på. Problem fikset? Neida! De fant ikke ut hva som var feil. Hva nå? Jo, vi måtte vente på et annet tog sånn at vi kunne stjele det ene togsettet der.

Ventet….ventet…og ventet.
Yay, tog i møte!
Forflyttet oss over til nabosporet og inn på bakre ende av toget (fikk heldigvis sitteplass, selv om det var feil vei). Ventet litt til… i hele 40 minutter (hmm, déjà vu…), og igjen var jeg på et tog som hadde havnet utenfor rutetiden sin, som igjen ble nedprioritert til fordel for de togene som faktisk var i rute, og som igjen ble en hel time forsinket!

Så; to togturer á 3 timer, i stedet for 2, i løpet av tre dager = sinna.
Nestegang blir det buss! Den er i allefall ikke avhengig av signaler, sporskifte og gud vet hva.. Møkk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s