Hentelapp…

Den siste uken (eller de siste 12 dagene) har jeg følt et intenst hat mot play.com – det er det nok flere som har. Jula er over og de kan ikke lenger skylde på at de har altfor mye å gjøre. Det funker ikke. Though, i mitt tilfelle så var de jo ganske raske med å ta bestillinga mi på «Breaking Dawn» og sende den bare et par dager etterpå. Så kanskje jeg heller burde hate postsystemet.
6. januar ble boka mi sendt fra UK, og det jeg liker med play.com er at varen som regel er i postkassa bare 5 dager senere! Vel, de sier at det normalt tar 14 dager (eller maks 14 dager), så man kan liksom ikke begynne å rynke på nesa og sutre høylytt over manglende pakke før det har gått 14 dager. Nå har det da gått flere dager over, og fortsatt ingen pakke – og jeg begynner å vurdere å bare kjøpe boka hos en bokhandel, til tross for at de kun har paperback, og at jeg kommer til å ha to eksemplarer. Jeg kan seriøst ikke vente lengre! Må ha bok nå! Ikke bare for å lese den, men også for å diskutere den med Christine og ikke minst lese blogginnlegget hennes…

Men så i går, da jeg kom hjem etter en lang dag på jobb, gjett hva som lå i postkassa mi? Jo, en hentelapp. Pakken var for stor for postkassa. Flott.
Tre ting gjør dette litt irriterende;

  • Hadde jeg sjekket postkassa før jeg dro på jobb så kunne jeg ha gått innom postkontoret på veien (gitt at postmannen hadde vært hos meg før halv elleve, noe som er lite trolig… posten kommer gjerne i ett-to-tida.. men uansett, det kunne jo hende!)
  • Hadde jeg hatt en større postkasse så kunne jeg ha kost meg med boka i går kveld og i hele dag. Sukk…
  • I morgen har jeg undervisning til tre og en jobbvakt som begynner fire, så jeg rekker ikke å gå innom postkontoret. Dermed må jeg vente til tirsdag med å få boka mi! Hvorfor har ingen tenkt på døgnåpne postkontor? Eller at de i det minste er åpne til klokka ni på kvelden? Eller, ha det åpent på søndager også? Følge Bunnpris’ eksempel..?

Men, hadde jeg fått boka mi i går kunne jeg ikke ha ligget rett ut med sjokkis og x antall episoder med «Grey’s Anatomy» på TV-skjermen. Jeg hadde heller ikke giddet å rydde, vaske og støvsuge leiligheten i dag. Og jeg hadde nok ikke sittet med pensumbøkene åpne og skrevet notater.

Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt «Breaking Dawn» hos meg nå (til tross for at jeg kommer til å bli skuffet), så kom det da noe godt ut av det.
Nå håper jeg bare inderlig at den hentelappen er for boka mi. Jeg har da ikke bestilt noe annet nå nylig, har jeg vel?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s