Nytt utseende

Jeg slenger meg på Christines oppussingsprosjekt når det gjelder bloggen, og har forelsket meg i denne layouten! Utrolig flott når man bare kan laste ned en template på maskinen, åpne zip-filen, og så bare laste den opp igjen her inne på Blogger. Enklere blir det ikke! Så slipper man å sitte og knote med html-koder og det som er – å lære seg latin er lettere.

I dag blir det (eller har det blitt) feilprioritering. Nok en gang må jeg legge vekk pensum for å få tid til andre ting. Noe som jeg ikke burde, siden det bare er en måned igjen til eksamen (eeek!). Plutselig skulle jeg ordne med bloggen, og ikke minst skrive på boka mi. Var en tur på lesesalen i dag og satt faktisk i tre timer, men uten noen stor suksess. Kun et par læringsmål ble gjort. Det hele endte med at det kom mange anatomi-læringsmål på rad, og jeg hadde bare fysiologiboka mi med meg – så da ble jeg demotivert og gikk hjem i stedet.

Nuvel, det kommer en dag i morgen. Helga nærmer seg også.. Fine dagene med mange timer. Satser på å få ned noen ord i dag slik at det blir pensum-dag i morgen. Er nesten nødt. Åh som det skal bli deilig med juleferie!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s