Syk…

Jeg hater, hater, hater å være syk. Jeg kan ikke skjønne at det var stas å være syk da man var liten. Klart, en slapp jo skolen, men det måtte da være mye bedre å være frisk og ikke ligge med feber og dyna dratt oppunder nesa. Ikke kan man se på tv på grunn av den grusomme hodepinen, ikke kan man spise eller drikke på grunn av sår hals, og når man ikke spiser eller drikker føler man seg bare enda verre og dehydrert (og så begynner leppene å sprekke og man får munnsår..). Og en må ikke glemme den vekselvise skjelvingen og hetetoktene.

Det begynte på onsdag. Våknet med sår hals. Er i grunn veldig nysgjerrig på hvordan man bare kan våkne med en sår hals! Så kom torsdag. Det var som å få et slag i trynet. Hundedisseksjonen fra 08:15-11:00 kunne dra ditt pepper’n gror, men så var det obligatorisk klinisk undersøkelse av ku fra 12:15-15:00 – noe som jeg måtte på. Verste dagen på lenge. Men vi fikk en veldig søt kalv (to måneder gammel), men luftveisinfeksjon. Så han og jeg var i samme bås – godt vi ikke kan smitte hverandre though.. Var ganske spesielt å lytte på luftrøret, og faktisk høre at her var det noe galt! Tungpustet, raspende lyd.. stakkars lille tass. Det var veldig godt å få kos da, men når han hadde fått nok la han seg bare til å sove mens vi fortsatte å undersøke han.

Anyway, torsdagen.. ubrukelig dag på skolen, og enda mer ubrukelig at jeg ikke fikk vært med på bursdagsfesten til Christine, men måtte ligge i senga og ete paracet – uten at det hjalp noe særlig på feberen.

Så var det dagen i dag da. Gjorde et tappert forsøk på å komme meg til forelesningene, og kom meg faktisk opp klokka syv, og på forelesninga kvart over åtte. Men jeg innså raskt at slaget var tapt, og måtte tusle hjem igjen klokka ti. Da sa hjernen min takk for seg og begynte å dundre løs på omkringliggende strukturer som tinninger, øyehuler, bihuler, ører, og til og med kjeven.. det gjør vondt å tygge..

Nå skal jeg ta en lang varm dusj (jeg betaler jo ikke for varmtvannet!), pakke, og ta toget «hjem te ho mor» og få litt pleie.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s